Projecten van MetroStation Heemstede

MetroStation heeft voor Reforac.com een site ontwikkeld met name om bezoekers te informeren over de producten die het bedrijf aanbiedt. Reforac levert ‘high performance technical adhesive solutions’ voor de sectoren bouw, automotive, maritiem en ‘signing & display’.

Voor de verbouwing van het schoolplein van de Jacobaschool in Heemstede heeft MetroStation een tweetal websites ontwikkeld. Een startpagina-achtige site en een veiling plus ticketverkoop site voor een benefietavond. WeSparen.nl is een soort startpagina met een groot aantal affiliate links naar webshops verdeeld in diverse categoriƫn. Wanneer ouders, vrienden en bekenden gebruikmaken van de links op deze portal site wordt er bij iedere online aankoop een commissie (percentage van de verkoopprijs) uitgekeerd aan het schoolplein.

Voor de benefietavond (veiling, pubquiz, loterij en DJ’s) in het Oude Slot Heemstede heeft MetroStation de site Schoolpleinveiling.nl gerealiseerd. Op de site konden ouders tickets bestellen voor deze avond en betalen met iDeal en voor de veiling online bieden op zo’n 80 kavels. Voor de webshop is gebruik gemaakt van WordPress met diverse Woocommerce modules en de Mollie online betaalmodule.

Voor Dloky.com is MetroStation verantwoordelijk voor de positionering van diverse, voor het bedrijf belangrijke, zoektermen in de vele zoekmachines (maar met name Google) en het uitrollen van de site in diverse talen. Dloky.com is een internationaal opererend bedrijf dat je de beste deals in je directe omgeving brengt op je mobiele telefoon. Dloky toont aanbiedingen, akties, coupons en vouchers in de buurt van jouw fysieke lokatie op basis van de GPS op je smartphone. Aaan adverteerderszijde biedt Dloky gratis mobiel adverteren aan voor de sectoren Retail en Horeca.

Actie website ontwikkeld voor Het Roer Moet Om. Op deze site kan ‘het Manifest van de Bezorgde Huisarts’ worden gelezen en getekend. Een initiatief van huisartsen die de doorgeslagen bemoeizucht van zorgverzekeraars in hun praktijk meer dan zat zijn. Na vier weken hadden al meer dan 24.000 sympathisanten en 67% van alle huisartsen in Nederland het manifest getekend. Tevens heeft MetroStation de huisstijl van Het Roer Moet Om ontwikkeld en meegedacht over te voeren acties.

In de Boefjesgids vinden, aanstaande en prille ouders, heel veel nuttige informatie om zich zo goed mogelijk te kunnen ontfermen over hun baby/dreumes. Deze online versie van de gids biedt ook een database van meer dan 14.000 bedrijven die producten en diensten leveren voor de baby- en kindermarkt.

Voor het dit jaar gestarte Kaak Medisch Centrum in Utrecht hebben wij de complete huisstijl ontwikkeld. Dit betreft logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, Word templates, e-mail handtekeningen, receptenboekjes en brochures. Daarnaast stonden wij ook garant voor de website.

KidsMerchandise bedenkt en produceert aan kinderen gerelateerde merchandise. Creatieve knutselproducten, liedjesboekjes, knuffels, give-aways en meer. Klanten zijn onder andere CenterParcs, Molenheide, Landal GreenParks, Roompot Vakanties en Topparken.

Ontwikkeling van een website voor KPG Architecten. Deze 3-talige site (Nederlands, Engels en Chinees) van dit Heemsteedse architectenburo richt zich zowel op de Nederlandse als de ‘booming’ Chinese markt.

Website ontwikkeling voor Open Source Investor Services (OSIS). OSIS is een bedrijf dat financiĆ«le data analyseert om daarmee krediet risico’s te bepalen. Zij werken onder andere voor banken, overheden en pensioenfondsen.

Op Energie-Contract.nl kunnen consumenten energie en gastarieven vergelijken. Daarnaast vinden consumenten en bedrijven op Energie-Contract.nl handige informatie over alles wat te maken heeft met de levering van energie en gas.

Bouw en zoekmachine marketing van de site Lenzencenter.nl. Lenzencenter biedt een overzicht van de beste online contactlenzen winkels.

Site ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie voor de website Blackjack.nl met een overzicht van de beste online casino’s om blackjack te spelen.

BinaryOptions.tv is een site voor de handel in binary options. Dit zijn geen gewone opties, maar heel kort lopende contracten waarbij de koper moet voorspellen of bepaalde aandelen zullen stijgen of dalen. De winsten die hiermee te behalen zijn gigantisch, de verliezen trouwens ook.

Kinderkledijonline.nl toont een overzicht van de belangrijkste Nederlandse kinderkleding webshops. Op KinderkledijOnline.nl is het mogelijk om op webwinkels en kinderkleding merken te zoeken. Je vindt hier o. a ook maattabellen en andere kinderkleding gerelateerde zaken.

Bouw van de website iPad.nl. Op iPad.nl kun je alle mogelijke informatie vinden aangaande alle modellen iPads. Je treft hier reviews, specificaties, prijzen en waar je een iPad online kunt kopen.

Website bouw en zoekmachine optimalisatie van de website GSM.be. GSM.be is een site voor de Belgische markt en behandelt alles wat te maken heeft met mobiele telefonie, herlaadkaarten, GSM’s en GSM abonnementen.

Overige projecten

http://energie-deal.nl

http://nskiv-energie.nl

http://www.stichtingjoh.nl

http://www.lexinterim.nl

http://www.gsm.be

http://www.hltc.nl

http://www.jacobaschool.nl

http://www.amgx.nl

http://www.bulbfixx.com

http://www.wilmod.nl

http://www.kraamverzorging.net

http://www.davoc.com